Kvina Vannføring

Nå kan du se vannføringen i Kvina ved Stegemoen i sanntid med 5 minutters intervall med abonnement hos Powafa. Gå inn på powafa.azurewebsites.net og registrer deg med din Google (gmail) brukerkonto. Du får da et prøveabonnement i 3 dager der du ser Kvina, Breibekken, Nidelva og Gaula. Velg abonnementet du ønsker i Powafa sin Vipps-butikk (611717). Hvis du betaler 24 timer før prøveabonnement utløper, er du sikker på å ikke miste tilgang i overgang til betalt abonnement. Når du har betalt, sender du en sms til 917 06 200 og skriver din Google (gmail) brukerkonto og hvilket abonnement du har betalt for, så registrerer Powafa abonnementet. Powafa har sensorer i flere bekker og elver. Les mer om Powafa abonnement her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *