Powafa abonnement

Med et Powafa abonnement kan du få data fra de Powafa vannsensorene du ønsker. Gå inn på powafa.azurewebsites.net og registrer deg med din Google (gmail) brukerkonto. Du får da et prøveabonnement i 3 dager der du ser Kvina, Breibekken, Nidelva (Agder) og Gaula. Velg abonnementet du ønsker i Powafa sin Vipps-butikk (611717). Hvis du betaler 24 timer før prøveabonnementet utløper, er du sikker på å ikke miste tilgang i overgang til betalt abonnement. Når du har betalt, sender du en sms til 917 06 200 og skriver din Google (gmail) brukerkonto og hvilket abonnement du har betalt for, så registrerer Powafa abonnementet. Powafa har sensorer i flere bekker og elver. Ta kontakt med Powafa hvis du ønsker andre pakker enn det prislisten viser.

Powafa har fått støtte fra fagråd for fisk i Kvinesdal for å etablere vannsensorene i Øyebekken og Slimestadbekken, og til vannsensoren på Stegemoen i Kvina, der Kvina Elveierlag og Prestegarden Fiskeri også har støttet etableringen. Denne støtten gjør at Powafa kan gi reduserte abonnementspriser for disse.

Det er Powafa AS som leverer tjenesten. Powafa AS kan ikke garantere oppetid på vannsensorene, men vil ved utfall prioritere å få vannsensor opp å gå så raskt som mulig. Ved utfall over lengre tid kan abonnent kreve fra Powafa AS å få tilbakebetalt beløp tilsvarende prosent som antall hele dager med utfall utgjør av hele abonnementsperioden. Abonnement betales med Vipps til Powafa AS (Vipps nummer: 611717).

POWAFA sensorer Prisliste
Abonnement
Kvina Stegemoen 3 måneder100,-
Kvina Stegemoen 1 år250,-
Kvinavassdraget med bekker 1 år350,-
Øyebekken 1 år250,-
Slimestadbekken 1 år150,-
Breibekken 1 år200,-
Nidelva Agder 3 måneder200,-
Nidelva Agder 1 år400,-
Nidelva og Kvina 1 år450,-
Nidelva og Kvinavassdraget 1 år500,-
Gaula Horgøien 1 måned100,-
Kvina, Gaula, Nidelva Agder 1 måned200,-

Dersom det blir mange nok som abonnerer, vil Powafa prioritere å få på plass en sensor i Litleåna i 2020. Litleåna vil da inngå i pakken «Alle i Kvinavassdraget» og i «Nidelva og Kvinavassdraget», men kan også abonneres på alene eller i andre kombinasjoner på forespørsel.

Ta kontakt med Powafa dersom du ønsker en sensor i bekken, elva eller vannet der du bor eller har interesser, så tar vi en prat om muligheter for etablering og finansiering av Powafa sensor.

Gå inn på powafa.azurewebsites.net og registrer deg med din Google (gmail) brukerkonto. Du får da et prøveabonnement i 3 dager der du ser Kvina, Breibekken, Nidelva (Agder) og Gaula.

Info om sensorene: