Powafa sensor tilgang

Ved å kjøpe tilgang til Powafa sensorer kan du få data fra de Powafa vannsensorene du ønsker. Gå inn på powafa.azurewebsites.net og registrer deg med din Google (gmail) brukerkonto. Du får da et prøvetilgang i 3 dager. Velg tilgangen du ønsker og betal i Powafa sin Vipps-butikk (611717). Hvis du betaler 24 timer før prøvetilgangen utløper, er du sikker på å ikke miste tilgang i overgang til betalt tilgang. Når du har betalt, sender du en sms til 917 06 200 og skriver din Google (gmail) brukerkonto, hvilken tilgang du har betalt for og innbetalt beløp, så åpner Powafa tilgang for deg. Powafa har sensorer i flere bekker og elver. Ta gjerne kontakt med Powafa hvis du ønsker andre pakker enn det prislisten viser. Tilgang prises i utgangspunktet for 1 måling eller 2-5 målinger med varighet på 1 måned, 3 måneder eller 1 år ihht de 6 nederste linjene i prislisten. Hvis for eksempel du vil ha tilgang til både vannstand og vanntemperatur på samme sted, er det 2 målinger. Powafa etablerer gjerne nye sensorer på nye steder der det er ønske om det. Ta gjerne kontakt for å snakke om muligheter og priser.

Powafa har i 2020 fått støtte fra fagråd for fisk i Kvinesdal for å etablere vannsensorene i Øyebekken og Slimestadbekken, og til vannsensoren på Stegemoen i Kvina, der Kvina Elveierlag og Prestegarden Fiskeri også har støttet etableringen. Denne støtten gjør at Powafa kan gi reduserte tilgangspriser for disse i en begrenset periode.

Nytt fra 2022 er vannstandsmåling ved Rob i brakkvannssona i Kvina. Nå kan du se når floa er på topp. Målestasjonen på Rob måler vannstand og salinitet. Salinitetsdata er tilgjengelig på forespørsel (Se tilgang 1 måling i prislista).

Det er Powafa AS som leverer tjenesten. Powafa AS kan ikke garantere oppetid på vannsensorene, men vil ved utfall prioritere å få vannsensor opp å gå så raskt som mulig. Ved utfall over lengre tid kan kunde kreve fra Powafa AS å få tilbakebetalt beløp tilsvarende prosent som antall hele dager med utfall utgjør av hele tilgangsperioden. Tilgang betales med Vipps til Powafa AS (Vipps nummer: 611717).

POWAFA sensorer Prisliste
Tilgang
Kvina Stegemoen + Rob juni, juli, august300,-
Kvina Stegemoen + Rob 1 år600,-
Kvina, Rob, Breibekken, Øyebekken 1 år900,-
Øyebekken 1 år (2 sensorer)800,-
Slimestadbekken 1 år600,-
Breibekken 1 år600,-
Tilgang 1 måling i en måned200,-
Tilgang 1 måling i 3 måneder300,-
Tilgang 1 måling i 1 år600,-
Tilgang 2-5 målinger i en måned400,-
Tilgang 2-5 målinger i 3 måneder600,-
Tilgang 2-5 målinger i 1 år990,-

Ta kontakt med Powafa dersom du ønsker en sensor i bekken, elva eller vannet der du bor eller har interesser, så tar vi en prat om muligheter for etablering og finansiering av Powafa sensor.

Gå inn på powafa.azurewebsites.net og registrer deg med din Google (gmail) brukerkonto. Du får da et prøveabonnement i 3 dager.

Info om sensorene: